Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai SANTA FE
 
 
Aktuálna súťažná otázka

Využíva Suzuki Swift dieslový agregát?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 

Sebastian Vettel za vypadnutie z Abú Zabí nemôže

Automagazín - Formula

25.11.2011
SAO PAULO 25. novembra (WEBNOVINY) - Vypadnutie Sebastiana Vettela krátko po štarte Veľkej ceny Abú Zabí formuly 1 nezapríčinila jazdecká chyba, čo už istého majstra sveta potešilo.

Výrobca pneumatík Pirelli i tím Red Bull však zatiaľ nevedia, čo spôsobilo defekt pneumatiky. Gumu mohli prehriať horúce výfukové plyny a Vettel dostal v druhej zákrute VC Abú Zabí defekt.

"Myslíme si, že to stopercentne už nikdy nezistíme. Pre mňa je však dôležité vedieť, že som nič zlé neurobil," povedal podľa Autosportu Vettel. Dvadsaťštyriročný Nemec vyhral v tejto sezóne jedenásť pretekov a v Abú Zabí vypadol prvýkrát v roku.

Tím Red Bull sa pokúšal o rekonštrukciu situácie aj počas testov v Abú Zabí, ale nedospel k žiadnemu záveru. "Myslím si, že to bol ten typ poruchy, ktorého pôvod nikdy skutočne nezistíme. Je veľa teórií, ale je teraz ťažké niečo objaviť," pripustil podľa Autosportu šéf tímu Red Bull Christian Horner.
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén