Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai SANTA FE
 
 
Aktuálna súťažná otázka

Využíva Suzuki Swift dieslový agregát?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 

Rossi opäť víťazí

18.9.2008

 

Indianapolis – Pretekársky motocyklový svet má ďalšieho hrdinu. Talian Valentino Rossi nielen vyrovnal rekordný počet víťazstiev svojho krajana Agostiniho, ale už má o jedno navyše.

Najvyššia trieda Majstrovstiev sveta motocyklov má teda nového kráľa, ktorý vystúpil na stupienok s číslom jeden už 69-krát. Podmienky v Indianapolise boli veľmi ťažké, pretože nad okruhom sa vznášali mračná chrliace množstvá zrážok. Valentino štartoval z prvého miesta, no trochu zaváhal. Postupne sa prepracoval aj pred výborne jazdiaceho Nickyho Haydena a vybudoval si pred ním dostatočný náskok. Keď sa poveternostné podmienky výrazne zhoršili, vedenie pretekov sa rozhodlo ich predčasne ukončiť. Rossi si víťazstvom upevnil vedúcu pozíciu a má všetko rozbehnuté tak, aby sa opäť stal majstrom sveta. Do konca sezóny zostávajú ešte štyri podujatia.

Výsledky pretekov:

1. V. Rossi, 2. N. Hayden, 3. J. Lorenzo, 4. C. Stoner, 5. A. Dovizioso, 6. B. Spies.

Priebežné poradie:

1. V. Rossi – 287 bodov, 2. C. Stoner – 200, 3. D. Pedrosa – 193, 4. J. Lorenzo – 156, 5. A. Dovizioso – 129, 6. Ch. Vermeulen – 117.

   
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén