Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai SANTA FE
 
 
Aktuálna súťažná otázka

Využíva Suzuki Swift dieslový agregát?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 

Preteky u susedov

20.8.2008

 

Brno – Masarykov okruh víta každý rok tisíce nadšencov, ktorým učaroval jednostopový šport. Tohto roku bolo na tribúnach a prírodných svahoch takmer 150 tisíc divákov.

V kráľovskej triede MotoGP sa udiali zaujímavé veci. Casey Stoner po suverénnom víťazstve v kvalifikácii dobre odštartoval a dával na vedomie, že je dostatočne rýchly aj počas pretekov. Postihla ho však športová smola, keď šestnásť kôl pred koncom mu v zákrute podkĺzol motocykel a skončil aj s ním mimo trať. Jeho stroj bol natoľko poškodený, že ho musel odstaviť. Cesta vedúca k víťazstvu sa otvorila pre Valentina Rossiho, ktorý dovtedy jazdil na druhej pozícii. Určitým prekvapením bolo druhé miesto Toniho Eliasa a tretiu priečku v cieli si bojovným výkonom zaknihoval Loris Capirossi. Sklamaním bol výkon Daniho Pedrosu, ktorý sa nedostal ani do prvej desiatky.

Poradie v cieli:

1. V. Rossi, 2. T. Elias, 3. L. Capirossi, 4. S. Nakano, 5. J. West, 6. Ch. Vermeulen, 7. M. Melandri, 8. A. de Angelis, 9. A. Dovizioso, 10. J. Lorenzo.

Priebežné poradie:

1. V. Rossi (237 bodov), 2. C. Stoner (187), 3. D. Pedrosa (172 ), 4. J. Lorenzo (120 b).

   
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén