Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai SANTA FE
 
 
Aktuálna súťažná otázka

Využíva Suzuki Swift dieslový agregát?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 

Britský jazdec Button pokračuje v McLarene

Automagazín - Formula

5.10.2011
SUZUKA 5. októbra (WEBNOVINY) - Britský jazdec Jenson Button podpísal novú viacročnú zmluvu s tímom McLaren, do ktorého prišiel v novembri 2009 ako úradujúci majster sveta.

Titul získal na vozidle Brawn GP. Dohoda o pokračovaní spolupráce sa zrodila pred víkendovou Veľkou cenou Japonska v Suzuke, kde 31-ročný Angličan ešte ako jediný pilot štartového poľa môže čisto teoreticky prekaziť obhajobu Sabastianovi Vettelovi na Red Bulle. Tomu však chýba jediný bod k zisku druhého titulu.

"V žiadnom inom tíme som sa necítil viac doma. Vyhral som s McLarenom štyri z najväčších pretekov mojej kariéry. Som druhý v šampionáte a cítim, že mi to ide lepšie ako kedykoľvek predtým," povedal Button, ktorý začínal v F1 v roku 2000 u Franka Williamsa.

Buttonovým tímovým kolegom zostáva krajan Lewis Hamilton, ktorý má zmluvu do budúcej sezóny. McLaren nešpecifikoval, na ako dlho sa s Buttonom dohodol.
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén