Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai SANTA FE
 
 
Aktuálna súťažná otázka

Pochádza značka SsangYong z Južnej Kórei?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
NOVINKY

Bez strechy nad hlavou

Los Angeles – Na Los Angeles Auto Show predstaví značka so štyrmi kruhmi zaujímavý koncept otvoreného SUV. Audi Cross Cabrio quattro je návnadou, ktorá by mala zabrať najmä v budúcnosti.

Novinka pod kapotou

Wolfsburg – Športový kabriolet-kupé VW Eos dostal nový základný motor. V tejto kombinácii sa prvýkrát objavuje technika TSI, zdvihový objem agregátu je 1,4 litra.

Ešte pred uvedením na trh

Berlín – Novému Audi A4 sa podaril priam husársky kúsok. Ešte pred uvedením na trh sa stal držiteľom ceny „Zlatý volant“, ktorú udeľuje novinkám časopis Bild am Sonntag.

Iba na Britských ostrovoch

Brentwood – Je známe, že Briti sú naklonení športovému automobilizmu tak, ako snáď nijaký iný národ. Dokazujú to početné manufaktúry vyrábajúce športové vozidlá. Preto sa Ford rozhodol, že týmto smerom vyšle limitovanú sériu.

V službách zákona?

Birmingham – Na autosalóne Birmingham Motorshow by sa mala predstaviť zaujímavá kreácia automobilu Caparo T1. Britská manufaktúra by chcela svoj rýchly formulový stroj nasadiť do služieb polície.

Prvé jemné poodhalenie

Mladá Boleslav – Škoda Auto sa na základe pozitívnych výsledkov modelu Superb rozhodla, že bude pokračovať jeho druhou generáciou. Trošku poodhalenia vniesli do života prvé oficiálne testovacie jazdy, preto ponúkame dve snímky

Víťazný pôjde do výroby

Las Vegas – Na autosalóne SEMA sa predstavilo množstvo zaujímavých konceptov, ale jedným z výnimočných sa stal Mitsubishi Double Shotz. Jeho tvorcom je pán Gary Gable z amerického centra Mitsubishi.

Genéza nového kupé

Los Angeles – O zopár týždňov už bude všetko jasnejšie, zatiaľ máme iba skice. Hovoríme o potenciálnom nasledovníkovi automobilu Hyundai Coupe, ktorý sa má oficiálne predstaviť na autosalóne v Los Angeles koncom roka.

Španielska štvrťstoročnica

Zaragoza – Na konte španielskeho výrobného závodu je nielen oslava štvťstoročnej existencie, ale aj úspešnosť automobilu Opel Corsa, ktorý sa tu vyrába.

Vyslanie do súťaží?

Las Vegas – V čase sviatku automobilizmu v americkom Las Vegas sa predstavil koncept, ktorý by mohol naznačovať, že Toyota sa hodlá vrátiť na scénu, kde bola mimoriadne úspešná.

Európa so silnejšou verziou

Bologna – Autosalón v talianskom meste Bologna (7.12. - 16.12.2007) zažije európsku premiéru rakety z dielne Mitsubishi. Lancer EVO X si svoje domáce predstavenie odkrútil na Tokyo Motor Show a tu sa predstavil v o niečo „slabšej“ verzii.

Závan tridsiatych rokov

Las Vegas – Trošku korenia z roku 1934 ponúkol na autosalóne SEMA model Chevrolet 34 Coupe E85. Návrat do minulosti nebola jediná zaujímavá vec na tomto vozidle, veď posúďte.

Oblečený do športového fraku

Las Vegas – Medzi prepracovanými sériovkami sa na autosalóne SEMA objavila aj štúdia značky Cadillac. Model CTS Sport Concept podráždil športové cítenie viacerých návštevníkov.

Vyšľachtená špecialitka

Las Vegas – Autosalón SEMA je aj vecou výkonných vozidiel a tuningových kreácií. Pontiac G8 sa podrobil „kozmetickým” úpravám a prichádza s vyšportovanou technikou. Posúďte sami…

Za “íčkom” svieti desiatka

New Delhi – Globalizácia si nachádza miesto aj v automobilovom priemysle. Z ďalekej Indie priletela správa, že na svete je nový malý Hyundai.
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén