Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai SANTA FE
 
 
Aktuálna súťažná otázka

Pochádza značka SsangYong z Južnej Kórei?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 
NOVINKY

Štvrtý ročník L’Etape Slovakia by Tour de France opäť s podporou značky Škoda, prídu aj Hamšík a Chára

Slovensko sa už počas tohto víkendu, v rámci vybraných krajín z celého sveta, opäť stane súčasťou legendárnych cyklistických pretekov. Štvrtý ročník L’Etape Slovakia by Tour de France aj tento krát prináša Škoda Auto Slovensko v úlohe hrdého partnera. Pretekárov tak budú na tratiach sprevádzať a starať sa o ich bezpečnosť 100 % elektrické SUV Enyaq Coupé RS, ako aj úplne nové modely Superb a Kodiaq. Samotná trasa hlavných pretekov L’Etape ponúka kombináciu prejazdu centrom Bratislavy, Malými Karpatmi, až po finiš na Kamzíku. Samozrejmosťou je profesionálna príprava a zabezpečenie celého podujatia, ako aj atraktívny sprievodný program pre všetkých súťažiacich i návštevníkov. 

LEXUS NX NAJLEPŠÍ VO SVOJOM SEGMENTE UŽ TRETÍKRÁT V RADE

Lexus NX uznaný v súťaži „Auto Express“ New Car Awards

Tretíkrát zvolený za najlepšie SUV strednej triedy

Kombinácia komfortného interiéru a výborného podvozku

 

Škoda Auto Slovensko s partnermi predstavuje kampaň "Bezpečne a bez somarín”, zameranú na bezpečnosť na cestách

Nová kampaň sa zameriava na zlepšenie vzájomného rešpektu a tolerancie medzi vodičmi, cyklistami a chodcami

Spája partnerov z rôznych sektorov - od súkromných firiem až po verejné inštitúcie, zapájajú sa aj známe osobnosti

› Prostredníctvom série humorných edukačných videí upozorňuje na bežné chyby, ktorých sa dopúšťajú vodiči, cyklisti a chodci

 

Oslava 20. výročia: Hyundai TUCSON prichádza v špeciálnej edícii

Obľúbené SUV Tucson oslavuje 20 rokov na európskom trhu špeciálnou edíciou 20th Anniversary Edition.

Medzi jedinečné prvky edície patrí matná zelená exteriérová farba karosérie Pine Green Matte, interiér čalúnený čiernou kožou a textilným semišom s farebným prešívaním, 19-palcové zliatinové kolesá so špeciálnou povrchovou úpravou Satin Dark Grey a špeciálne logá, ktoré odkazujú na jubilejné výročie modelu.

Výroba Tucsonu 20th Anniversary Edition začína v auguste a objednať ho bude možné už v septembri.

 

Toyota ocenila najlepších európskych predajcov, medzi inými aj autorizovaného partnera Autoklub v Poprade

Autorizovaný partner Toyoty spoločnosť Autoklub, a. s., z Popradu získala prestížne ocenenie Ichiban, ktoré spoločnosť Toyota Motor Europe (TME) každoročne udeľuje niekoľkým predajcom, ktorí dosiahli mimoriadne výsledky v oblasti zákazníckych služieb.

Modernizovaná Škoda Octavia prichádza v atraktívnom akčnom variante Drive. Jej cena štartuje na 20 990 eur s DPH

Slovenské zastúpenie značky Škoda prichádza s cenovým zvýhodnením pre model Octavia, vďaka čomu sa najpopulárnejšie auto slovenských motoristov stáva ešte dostupnejším. Nová Škoda Octavia Drive prináša ešte bohatšiu štandardnú výbavu, a to už od 20 990 eur s DPH vo verzii liftback so štvorvalcovou motorizáciou 1,5 TSI 85 kW v kombinácii so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou. Súčasťou ponuky je aj atraktívne financovanie NaMieru už od 260,17 eur mesačne ako aj kompletné zimné obutie v cene vozidla.

TOYOTA SPUSTILA PREDPREDAJ ÚŽITKOVÉHO MODELU PROACE MAX

Automobilka Toyota spustila na Slovensku predpredaj svojho doposiaľ najväčšieho úžitkového modelu Proace Max. Vozidlo s dĺžkou 5,4 až 6,36 metra pojme 10 až 17 m3 nákladu. K dispozícii bude vo verzii so spaľovacím motorom aj ako elektromobil. Po vyhotovení VAN sa na trhu postupne objaví aj ako šasi, platforma či valník. Prvé vozidlá dorazia na jeseň tohto roka.

 

Modernizovaný rad ID.3 a nové verzie radu ID.7 v predaji na Slovensku

Bratislava – Na Slovensku sa už predávajú najčerstvejšie elektrické novinky značky Volkswagen. U autorizovaných predajcov si zákazníci môžu objednať modernizovaný ID.3 už v štyroch výkonových verziách.

Nový Golf v predaji na Slovensku už od 19 990 €

Bratislava – Nový Golf prichádza na slovenský trh v najnovšom
evolučnom stupni. Ôsma generácia bestsellera dostala v rámci
modernizácie modifikovanú prednú časť karosérie, infotainment
novej generácie, novú osvetľovaciu techniku a zmenenú ponuku
motorov. Najlacnejší Golf 1.5 TSI so 6-stupňovou manuálnou
prevodovkou má uvádzaciu cenu 1 od 19 990 €, Golf Variant od
20 990 €. Okrem toho sú v ponuke aj akciové modely Golf Limited
a R-line Limited.

Škoda na Slovensku prináša najvyššie cenové zvýhodnenie svojich modelov v histórii: Množstvo vozidiel ihneď k odberu s bonusom až 4 250 eur

Importér značky Škoda na Slovensku spustil najvyššie cenové zvýhodnenie v histórii akciových ponúk. Letná akčná ponuka sa vzťahuje na viacero modelov s rôznymi výškami zliav. Na vybrané modely so spaľovacím motorom platí zvýhodnenie až do 4 250 eur a k tomu bonus na nákup príslušenstva až do výšky tisíc eur. Na výber je zo širokej palety modelov, pričom akčné ceny možno využiť ako pri nových objednávkach do výroby, tak aj pri skladových vozidlách. Akcia je obmedzená počtom vozidiel aj termínom trvania do konca septembra.

Modelová ofenzíva Audi pokračuje

Svetovou premiérou modelu Audi Q6 e-tron na jar tohto roku padol štartovací výstrel: len v rokoch 2024 a 2025 uvedie Audi na trh vyše 20 nových modelov – a z toho viac ako polovica bude elektrických. Predseda predstavenstva Gernot Döllner špecifikoval nábehy nových modelov a poskytol prvý náhľad na nové Audi A5.

 

RENAULT NA SLOVENSKU NAĎALEJ ZLEPŠUJE SVOJU POZÍCIU V REBRÍČKU PREDAJA. UŽ JE NA 7. MIESTE

V prvom polroku 2024 bolo na Slovensku zaregistrovaných 2 139 nových vozidiel Renault, čo značku radí na 7. miesto v rebríčku predaja osobných a ľahkých úžitkových vozidiel

V prvých šiestich mesiacoch si Renault udržal prvé miesto medzi hráčmi na trhu úžitkových vozidiel.  Z celkového počtu zaregistrovaných vozidiel tvorí takmer 75 % Master s viac ako 600 registráciami.

V nasledujúcich šiestich mesiacoch sa predstaví elektrifikovaný Renault Rafale E-Tech vo verziách HEV a PHEV 4x4, model Symbioz - nový prírastok do portfólia značky Renault, a hviezda súťaže ľahkých úžitkových vozidiel, nový Renault Master v termickej aj 100 % elektrickej verzii.

Odborná porota medzinárodnej ankety Auto roka 2024 zvolila 100 % elektrický model Renault Scenic E-Tech za AUTO ROKA 2024! Scenic je jedným zo 7 vozidiel značky Renault, ktoré získali toto prestížne ocenenie

 

Exkluzívne vozidlo Mercedes-Maybach Triedy S pri príležitosti 150-ročného jubilea založenia spoločnosti Robbe & Berking

Pocta spoločným hodnotám oboch tradičných značiek

Jedinečné vozidlo Mercedes-Maybach Triedy S inšpirované dizajnom legendárnej „dvanástky“ SPHINX

Obnova pretekárskej jachty viedla v roku 2008 k založeniu lodenice Robbe & Berking Classics na stavbu a opravu jácht

 

Keď zábavu z jazdy dopĺňa komfort: rallyové eso Oliver Solberg testoval vozidlo Škoda Octavia RS

Švédsky jazdec rally Oliver Solberg absolvoval testovaciu jazdu s aktuálnym modelom Škoda Octavia RS a svoje dojmy z jazdy zaznamenal na video.
Nová Škoda Octavia RS je vybavená benzínovým motorom s výkonom 195 kW (265 k) pochádzajúcim z rovnakej rodiny ako pohonná jednotka v Solbergovom súťažnom modeli Škoda Fabia RS Rally2
Novinkou v najnovšom modeli Škoda Octavia RS je elektronicky riadený samosvorný diferenciál, ktorý prináša športovejší charakter, väčšiu agilitu a zároveň väčšiu porciu komfortu

RENAULT CLIO S AUTOMATICKOU PREVODOVKOU - NAJKONKURENČNEJŠIA PONUKA V SEGMENTE HATCHBACKOV

Renault Slovensko uvádza na trh novú atraktívnu ponuku na hatchback segmentu B s automatickou prevodovkou.
Renault Clio s automatickou prevodovkou je k dispozícii od 16 450 € za verziu s motorom 1.0 TCe 90 X-Tronic.

Ide o najkonkurenčnejšiu ponuku v segmente, ktorá zahŕňa dve verzie výbavy.

 

 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén